Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (2024)

Uanset om du er en person, der ved noget om VPN’er eller ej, er det altid en hjælp at læse upartiske anmeldelser og vurderinger. Det er præcis, hvad vi er stolte af at have på Tech Robot, og i vores Atlas VPN anmeldelse vil brugerne kunne lære og forstå præcis, hvad Atlas VPN handler om.

Atlas VPN er en nybegynder i VPN-industrien. Siden de startede i 2019, har målet for denne freemium VPN-tjenesteudbyder været at “gøre digital privatliv og sikkerhed tilgængeligt for alle.” Ligesom deres slogan, er Atlas VPN virkelig med til at gøre den digitale verden sikrere for sine brugere. Derudover blev Atlas VPN for nylig opkøbt af Nord Security, holdet bag NordVPN, og med deres erfaring i VPN-industrien, kan du være sikker på, at de vil holde dig sikker online.

De amerikanske VPN-tjenester opfylder de fleste af de krav, der skal til for at gøre det til en fantastisk VPN-tjeneste. Den har fremragende evner til at omgå blokeringer, robust sikkerhed, en pålidelig nul-log politik, hurtige servere, en gratis plan og et overkommeligt premium abonnement. Nedenfor vil vi tage et grundigt kig på en af de bedste budgetvenlige VPN-tjenester på planeten.

The Atlas VPN Servernetværk

I vores anmeldelse af Atlas VPN fandt vi ud af, at denne specifikke VPN har over 700 servere fordelt på 31 lande globalt. Det er ikke et massivt servernetværk, men det er anstændigt nok til at tilfredsstille dem, der ikke er generet af at have for mange muligheder. Europa praler af at have de fleste af Atlas VPN’s servere, da der er 23 europæiske lande på dets serverliste.

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (1)

Nordamerika, Asien og Australien udgør resten af Atlas VPN’s servernetværk. Desværre har det ikke servere i Afrika eller Sydamerika, så hvis du leder efter at se indhold i de to regioner, bliver du nødt til at lede andre steder.

Streaming-egenskaber med Atlas VPN

Mange mennesker bruger VPN’er, fordi de ønsker at omgå geografiske restriktioner på streamingplatforme. I vores Atlas VPN anmeldelse fandt vi ud af, at softwaren fungerer fremragende med de fleste af de tilgængelige streamingplatforme. Faktisk er alle servere tilgængelige for premium-abonnenter optimeret til streaming (du vil finde en “Optimeret til streaming” tekst under serverne).

Du vil være i stand til at fjerne blokeringer på platforme såsom Netflix, HBO Max, YouTube, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer og mange flere. Desværre gav Atlas VPN ikke positive resultater med DAZN, men bekymr dig ikke, ikke mange VPN-tjenester kan komme forbi det, men vi har lavet en liste over de bedste VPN’er til at omgå DAZN. At få en gratis Atlans VPN-konto vil fungere godt til streaming, ligesom en betalt konto også vil.

Understøtter Atlas VPN Torrenting?

Hvis du kigger på Atlas VPN’s applikation, vil du ikke finde nogen servere dedikeret til torrenting. Dog betyder det ikke, at den budgetvenlige VPN-tjeneste ikke understøtter torrenting. Heldigvis performer Atlas VPN’s servere godt, når det kommer til torrenting eller enhver P2P-aktivitet.

Selv gratisbrugere bliver ikke efterladt, da de nemt kan downloade eller uploade torrentfiler. Dog er det mere sandsynligt, at premiumbrugere vil have hurtigere download- og uploadhastigheder end gratisbrugere. Så selvom Atlas VPN ikke reklamerer med sine torrenting-muligheder, kan du være sikker på, at du vil have få eller ingen problemer med torrenting.

Atlas VPN anmeldelse af hastighed og ydeevne

Hastighed er en anden metrik, der er vigtig for VPN-brugere. At bruge en VPN vil altid påvirke din hastighed, fordi dine data skal passere gennem en Atlas VPN-server, før de når deres destination. Desuden reducerer kryptering af dine data hastigheden. Dog gør Atlas VPN et godt stykke arbejde med at forsøge at opretholde din forbindelseshastighed.

Efter at have testet dets servere på tværs af flere lokationer, afslørede vores Atlas VPN anmeldelse, at servere tættere på din lokation præsterer langt bedre end servere, der er langt væk. Derudover vil brugen af WireGuard-protokollen sammenlignet med IKEv2 give dig den bedste ydeevne. Dog skal du vide, at din hastighed før brugen af Atlas VPN også er vigtig – VPN’en vil ikke udføre mirakler, medmindre din internetudbyder beslu*tter at begrænse din båndbredde.

Sikkerhed hos Atlas VPN

I forhold til sikkerhed gør Atlas VPN sit bedste for at holde dig sikker. Selvom det ikke nævner den type kryptering, det bruger, kontaktede vi deres kundesupportteam og opdagede, at det bruger AES-256 kryptering. Enhver, der forsøger at infiltrere dit netværk, vil have svært ved at komme forbi den krypteringsciffer.

Derudover bruger Atlas VPN to robuste VPN-protokoller—WireGuard og IPSec/IKEv2. Disse protokoller giver dig den perfekte blanding af sikkerhed og ydeevne, så du kan nyde at bruge VPN’en og føle dig sikker på samme tid. Desuden har den en formidabel kill switch, som du kan bruge til at forhindre din enhed i at forbinde til internettet uden Atlas VPN.

Under vores AtlasVPN anmeldelse havde vi også mulighed for at teste split tunneling-funktionen, som du kan aktivere, når du kun ønsker at beskytte specifikke applikationer på din enhed. Det fungerede ret godt, og der er stadig mere på vej, da Nord Security for nylig har købt det, kan du forvente flere sikkerhedsfunktioner i fremtiden.

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (2)

Atlas VPN og Privatliv

Atlas VPN’s privatlivsfunktioner inkluderer avanceret indbygget lækagebeskyttelse og en vandtæt no-log politik. Dens lækagebeskyttelsesfunktion sikrer, at ondsindede aktører, der ønsker at overvåge din forbindelse, er mislykkedes ved at forhindre uønskede IP (IPv4 & IPv6), DNS eller WebRTC lækager.

Derudover er dens no-log politik gennemsigtig og vandtæt på trods af, at AtlasVPN har sit hovedkvarter i et grundlæggende medlemsland af Fourteen Eyes Alliance. Desuden har VerSprite, et tredjeparts sikkerhedsrevisionsfirma, bekræftet, at AtlasVPN vil beskytte dit privatliv og er sikker at bruge.

Atlas VPN Planer og Prisstruktur

Atlas VPN er en af de mest overkommelige VPN-tjenester på markedet. Den har tre abonnementspakker: en månedlig plan, der koster $9.99, en etårsplan, der koster $2.49 om måneden, og en treårsplan, der koster $1.39 pr. måned. Alle abonnementspakker har en 30-dages refusionspolitik.

Derudover tilbyder den en 7-dages gratis prøveperiode, som du kan forlænge, hvis du henviser folk til at blive en del af Atlas VPN-familien. Desuden sætter Atlas VPN ingen grænser for antallet af enheder, du kan bruge samtidigt.

Desværre understøtter AtlasVPN endnu ikke betaling med kryptovaluta. Dog kan du betale med Google Pay, PayPal og kreditkort.

Er der en gratis version af Atlas VPN?

Vi har allerede påpeget i vores Atlas VPN anmeldelse, at der findes en gratis version af denne yderst funktionelle VPN. Faktisk er Atlas VPNs gratis version utroligt populær, simpelthen fordi den koster ingenting og tilbyder så meget mere end andre VPN’er i samme kategori. Gratis brugere behøver ikke at oprette en konto hos Atlas VPN – de kan bare downloade applikationen og begynde at bruge den.

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (3)

Dog har de kun adgang til tre serverlokationer—Amsterdam, Los Angeles og New York. Derudover er ingen af disse servere optimeret til streaming. Desuden har mobilbrugere en daglig datagrænse på 2GB, så du skal være opmærksom på dit dataforbrug. Så den premium version er dit bedste valg, hvis du ønsker en behagelig oplevelse med Atlas VPN.

Virker Atlas VPN i Kina?

Der er ingen sikkerhed fra Atlas VPN’s kundesupportteam om, at den amerikanske tjenesteudbyder kan fungere i Kina. Kinas holdning til VPN-brug forbliver den samme. Den kinesiske regering har fortsat med at udvikle sit store firewall for at forhindre VPN’er, som den ikke kan påvirke, i at være tilgængelige i det kinesiske internetrum. Så Atlas VPN tilbyder i øjeblikket ikke obfuskeringsservere, der kan komme forbi Kinas store firewall.

Krydsplatformskompatibilitet

Atlas VPN startede oprindeligt som en mobil-eneste (Android og iOS) VPN-tjeneste, men den har udviklet sig og skabt applikationer til Windows og macOS enheder. Dens mobile applikationer er lignende og tilbyder flere funktioner end deres desktop modparter.

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (4)

Desværre findes der i øjeblikket ingen applikation for Linux-brugere. Derudover er der ingen understøttelse for andre enheder, såsom routere og Smart TV’er. Overordnet set kan Atlas VPN gøre det bedre, når det kommer til at gøre sin app tilgængelig for alle.

For at installere og opsætte Atlas VPN-applikationen skal du blot gå til deres hjemmeside (for desktop-applikationer) eller appbutik (Apple App Store eller Google Play Butik) og downloade VPN-applikationen. Efter installationen kan du forbinde til enhver server efter eget valg. Du kan tjekke indstillinger, hvis du ønsker at konfigurere noget. Dog skal du tilmelde dig, hvis du ønsker at opgradere til premium.

Brugervenlighed og kundeservice hos Atlas VPN

I forhold til brugervenlighed gør Atlas VPN det rigtig godt. Dets applikationer er nemme at navigere i, uden reklamer, og er meget brugervenlige. Brugergrænsefladen er glat og behagelig for øjet. Derudover kan du downloade, installere og opsætte applikationen på få minutter.

Atlas VPN tilbyder support i form af et hjælpecenter, hvor du kan finde information, et webformular til indsendelse af billetter, og e-mail support. Det mangler en vital supportfunktion—24/7 live chat. Selvom det ikke er super hurtigt for deres e-mail supportteam at svare, svarer de altid artikuleret. Overordnet set kan Atlas VPN gøre det meget bedre, når det kommer til kundesupport; en 24/7 live chat er nødvendig.

Andre Funktioner

Atlas VPN er måske ikke præcis fyldt med funktioner, men den har nogle fantastiske funktioner, du kan tjekke ud, når du downloader og installerer dens applikation. Nedenfor vil vi tage et kig på disse funktioner.

SafeSwap

SafeSwap er en funktion, der fortsat ændrer din IP-adresse, mens du er forbundet til en server. Som resultat gør det det ekstremt svært for nogen at spore dig online ved at kigge på din IP-adresse. AtlasVPN har dedikerede SafeSwap-servere for premium-brugere. Du kan kun vælge mellem tre SafeSwap-lokationer—USA, Singapore og Nederlandene. Dog arbejder Atlas VPN-teamet på at tilføje flere lokationer.

SafeBrowse

SafeBrowse (eller SafeBrowse Plus på Apple-enheder) er en sikkerhedsfunktion, der forhindrer ondsindede annoncer, websteder og trackere i at inficere din enhed. Det er en premium-funktion, der ikke er tilgængelig for gratisbrugere. Så, hvordan virker det? Når du støder på et blokeret ondsindet websted, vil VPN-tjenesten nægte adgang til det websted. På den måde har du ingen kontakt med webstedet.

Overvågning af Databrud

Data Breach Monitor er en anden sikkerhedsfunktion, du vil undersøge. Denne funktion tjekker, om dine data, såsom kontobekræftelser, er i nogen databrudsdatabase. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste din e-mailadresse, og Data Breach Monitor vil vise resultaterne af sin søgning.

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (5)

Er AtlasVPN Pengene Værd?

Atlas VPN’s treårige premiumplan er et kup til $1.39 om måneden; du vil sandsynligvis ikke se nogen anden VPN-tjeneste tilbyde så lav en pris. Dog vil dine forventninger afgøre, om den amerikanske VPN-tjeneste er pengene værd. Den er ikke nøjagtigt fyldt med funktioner, men den udfører grundlæggende opgaver.

For eksempel er Atlas VPN et fremragende valg, hvis du ønsker en budgetvenlig VPN udelukkende til streaming. Den er hurtig, tilbyder ubegrænset båndbredde og har sikkerhedsfunktioner til at holde din forbindelse sikker. Du skal bare sørge for, at den placering eller det land, du ønsker at fjerne blokeringen fra, er tilgængeligt på Atlas VPN’s serverliste. Så, er AtlasVPN pengene værd? Det er helt sikkert hver en øre værd, hvis du leder efter noget enkelt, der fokuserer på at beskytte din forbindelse og fjerne geografiske begrænsninger.

Resumé

Atlas VPN er en letanvendelig, billig VPN-tjeneste med primært grundlæggende funktioner. Den har måske et lille servernetværk sammenlignet med de bedste VPN’er, men den er pålidelig til at omgå geografiske begrænsninger. Med robuste sikkerhedsfunktioner har Atlas VPN ingen problemer med at holde dårlige aktører væk. Derudover forhindrer placeringen af dens hovedkvarter ikke den i at holde dine data private.

Desuden er AtlasVPN kompatibel på tværs af platforme og har brugervenlige applikationer til Windows, iOS, macOS og Android. Selvom der er plads til forbedring på nogle områder, gør den de simple ting på den nemme måde. Endelig viser Nord Securitys nylige opkøb af Atlas VPN kun, at tingene vil blive bedre; du vil ikke stå udenfor, når det sker.

Tilmeld dig Atlas i dag

Besøg Atlas VPN

Atlas VPN Anmeldelse - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6008

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.